Polityka prywatności

Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 (tekst jednolity z dnia 6 lipca 2002 r. – Dz.U. 2002.101.926), sprzedawca zobowiązuje się do ochrony danych osobowych.

Dane osobowe

Składając zamówienie w ZlotoInwestycyjne.YES.pl, Klient dobrowolnie wyraża zgodę na przetwarzanie i wykorzystywanie swoich danych osobowych w celu realizacji zamówienia. Dane te nie będą przetwarzane ani wykorzystywane w żadnym innym celu.

W przypadku, gdy Klient wyrazi zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych, wyraża tym samym zgodę na otrzymywanie informacji związanych z ofertą firmy i jej działalnością. Mogą być one wysyłane na adres e-mail lub na podany adres domowy.

Klient naszego sklepu ma prawo w każdej chwili do wglądu w swoje dane, do ich korekty oraz do zażądania zaprzestania ich wykorzystywania lub ich usunięcia. Wszelkie dane osobowe, które nam Państwo udostępniają, są chronione w sposób pewny i niezawodny. Dostęp do nich ma tylko ograniczona liczba osób – osoby nieupoważnione nie mają do nich dostępu. Dane te są wykorzystywane wyłącznie do realizacji zamówień. Nasza firma korzysta z najbezpieczniejszych mechanizmów ochrony przekazywania danych (danych osobowych i danych o karcie kredytowej), jakie są aktualnie zalecane. Stosowanym przez nas protokołem jest protokół SSL, szyfrujący kluczem o długości 128 bitów.

Bezpieczeństwo transakcji

Nad bezpieczeństwem płatności kartami kredytowymi czuwa firma Przelewy24. – największa na polskim rynku firma obsługująca płatności elektroniczne realizowane w sklepach internetowych. System autoryzacji kart płatniczych oraz przelewów bankowych w Przelewy24. gwarantuje klientom sklepów internetowych najwyższy poziom bezpieczeństwa.

Bezpieczeństwo transakcji kartami zapewniane jest przez zastosowanie skutecznych zabezpieczeń transakcji – 3D Secure (Verified by VISA oraz MasterCard Secure Code), SSL 128 bitów (Secure Sockets Layer). System zapewnia wysokie bezpieczeństwo również dzięki rozwiązaniu, w którym numery kart płatniczych nigdy nie trafiają do sklepu internetowego i co równie ważne, nigdzie nie są one przechowywane.

Klient naszego sklepu ma gwarancję, że numer jego karty zna tylko on i jego bank. Bezpieczeństwo transakcji dokonywanych za pomocą przelewów bankowych jest zapewnianie przez zastosowanie 128 bitowego protokołu SSL, jak również przez procedury identyfikacji klienta w banku (login, hasło, hasło jednorazowe). Dokonując przelewu, Klient loguje się bezpiecznie bezpośrednio na stronie swojego banku. Informacje o jego profilu posiada tylko i wyłącznie jego bank.*

Pracownicy Zloto Inwestycyjne.YES.pl dysponują jedynie danymi teleadresowymi i adresem, pod który zakupione produkty mają zostać wysłane. Pracownicy YES Biżuteria Sp. z o.o., Złoto Inwestycyjne YES K. Madelski, M. Kwiatkiewicz Sp. J oraz White Ducky Sp. z o.o. na żadnym etapie realizacji zamówienia nie maja dostępu do informacji związanych z numerami kart kredytowych oraz danymi z nimi związanymi.

*Informacje firmy Przelewy24